ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Sint-Amands

keukenbouwer Sint-Amands

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Sint-Amands

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Sint-Amands? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele wensen van de klanten als zij hun landelijke keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Sint-Amands.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Sint-Amands

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Sint-Amands en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Daarenboven kan u uw wensen uitgebreid doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Sint-Amands? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu