ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Schelle

Landelijke keuken Schelle

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Schelle

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Schelle? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele vragen van de klanten als ze hun landelijke keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Schelle.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Schelle

De laatste jaren hebben wij een goede reputatie verdiend en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk in de omstreek van Schelle en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Schelle? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu