ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Rumst

Landelijke keuken Rumst

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Rumst

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Rumst? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor de aparte eisen van de klanten als zij hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Rumst.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Rumst

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en reputatie opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de contreien van Rumst en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Voorts kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Rumst? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu