ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Rijkevorsel

Landelijke keuken Rijkevorsel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Rijkevorsel

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Rijkevorsel? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte verlangens van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Rijkevorsel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Rijkevorsel

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam verdiend en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk in de omgeving van Rijkevorsel en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Rijkevorsel? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu