ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Retie

Landelijke keukens Retie

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Retie

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Retie? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte wensen van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Retie.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Retie

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap in de ruime omgeving van Retie en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke verlangens uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Retie? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu