ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Ranst

Landelijke keuken Ranst

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Ranst

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Ranst? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor de aparte wensen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ranst.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Ranst

In de loop der jaren hebben wij een stevige reputatie opgebouwd en staan wij voor uitstekend vakmanschap in de buurt van Ranst en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Bovendien kan u uw specifieke wensen uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een goede bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Ranst? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu