ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Puurs

Landelijke keukens Puurs

Ilwa, uw keukenleverancier bij Puurs

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Puurs? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken bestellen. Voorts volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Puurs.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Puurs

De laatste jaren hebben wij een goede naam gekregen en staan wij garant voor vlekkeloos vakmanschap in de omgeving van Puurs en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Puurs? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu