ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Oud-Turnhout

Landelijke keuken Oud-Turnhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Oud-Turnhout

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Oud-Turnhout? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor de aparte vragen van de cliënten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Oud-Turnhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Oud-Turnhout

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de omgeving van Oud-Turnhout en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Bovendien kunt u uw wensen uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Oud-Turnhout? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu