ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Olen

keukenbouwer Olen

Ilwa, uw keukenleverancier bij Olen

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Olen? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele wensen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Ook volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Olen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Olen

Door de jaren heen hebben wij een goede reputatie gekregen en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk in de omstreek van Olen en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kan u uw specifieke noden uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Olen? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu