ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Niel

keukenbouwer Niel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Niel

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Niel? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor de specifieke eisen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken bestellen. Voorts volgen wij de nieuwste technologieën, innovaties en modetrends op de voet, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Niel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Niel

Door de jaren heen hebben wij een goede naam verworven en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap bij Niel en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Bovendien kan u uw noden uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Niel? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu