ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Mortsel

Landelijke keukens Mortsel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Mortsel

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Mortsel? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken bestellen. Ook volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mortsel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Mortsel

De laatste jaren hebben wij een stevige naam opgebouwd en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakwerk in de omgeving van Mortsel en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte levertijd. Daarenboven kan u uw noden grondig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Mortsel? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu