ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Merksplas

keukenbouwer Merksplas

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Merksplas

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Merksplas? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele wensen van de cliënten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de nieuwste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Merksplas.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Merksplas

Door de jaren heen hebben wij een goede reputatie verdiend en staan wij voor hoogstaand vakwerk in de omstreek van Merksplas en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke wensen grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Merksplas? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu