ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Meerhout

Landelijke keuken Meerhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Meerhout

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Meerhout? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele wensen van de klanten als zij hun landelijke keuken bestellen. Voorts volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Meerhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Meerhout

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam en imago opgebouwd en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de omgeving van Meerhout en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte levertijd. Daarenboven kan u uw verlangens grondig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Meerhout? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu