ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Mechelen

keukenleverancier Mechelen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Mechelen

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Mechelen? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele wensen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mechelen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Mechelen

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor uitstekend vakmanschap bij Mechelen en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid doornemen met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Mechelen? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu