ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Malle

keukenbouwer Malle

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Malle

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Malle? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor de specifieke vragen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Malle.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Malle

De laatste jaren hebben wij een goede reputatie opgebouwd en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de ruime omgeving van Malle en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Malle? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu