ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Lint

keukenbouwer Lint

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Lint

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Lint? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten als ze hun landelijke keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lint.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Lint

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam verworven en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de omstreek van Lint en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Bovendien kan u uw specifieke verlangens uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een grote bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Lint? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu