ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Lille

keukenbouwer Lille

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Lille

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Lille? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de cliënten als zij hun landelijke keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lille.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Lille

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie opgebouwd en staan wij voor prima vakwerk in de buurt van Lille en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij ons is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kunt u uw specifieke noden uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Lille? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu