ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Lier

keukenbouwer Lier

Ilwa, uw keukenleverancier bij Lier

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Lier? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele verlangens van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lier.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Lier

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie opgebouwd en staan wij voor hoogstaand vakwerk in de omstreek van Lier en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Voorts kunt u uw noden uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een hoge protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Lier? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu