ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Kontich

Landelijke keuken Kontich

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Kontich

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Kontich? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele vragen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends zeer goed op, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kontich.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Kontich

De laatste jaren hebben wij een goede naam en reputatie verworven en staan wij synoniemen voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Kontich en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw noden uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Kontich? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu