ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Kasterlee

keukenbouwer Kasterlee

Ilwa, uw keukenleverancier bij Kasterlee

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Kasterlee? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor de aparte vragen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kasterlee.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Kasterlee

De laatste jaren hebben wij een goede naam verworven en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap rondom Kasterlee en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Voorts kan u uw specifieke noden uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Kasterlee? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu