ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Kalmthout

Landelijke keukens Kalmthout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Kalmthout

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Kalmthout? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de sector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele vragen van de cliënten als ze hun landelijke keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kalmthout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Kalmthout

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en imago gekregen en staan wij voor prima vakwerk in de contreien van Kalmthout en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Bovendien kunt u uw noden grondig doornemen met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Kalmthout? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu