ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Hulshout

keukenleverancier Hulshout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Hulshout

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Hulshout? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends op de voet, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hulshout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Hulshout

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en imago verworven en staan wij garant voor vlekkeloos vakmanschap bij Hulshout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een goede bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Hulshout? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu