ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Hove

keukenbouwer Hove

Ilwa, uw keukenleverancier bij Hove

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Hove? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de nieuwste technologieën, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hove.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Hove

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap in de buurt van Hove en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Daarenboven kan u uw specifieke noden uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een hoge beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Hove? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu