ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Hoogstraten

keukenleverancier Hoogstraten

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Hoogstraten

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Hoogstraten? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke vragen van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken aanschaffen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hoogstraten.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Hoogstraten

Door de jaren heen hebben wij een stevige reputatie gekregen en staan wij garant voor prima vakwerk rondom Hoogstraten en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Bovendien kunt u uw noden grondig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Hoogstraten? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu