ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Herentals

keukenleverancier Herentals

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Herentals

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Herentals? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten als ze hun landelijke keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herentals.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Herentals

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago gekregen en staan wij voor prima vakwerk bij Herentals en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte termijn van levering. Voorts kunt u uw noden uitgebreid doornemen met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een hoge beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Herentals? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu