ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Hemiksem

Landelijke keukens Hemiksem

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Hemiksem

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Hemiksem? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de branche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte verlangens van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken aanschaffen. Ook volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends op de voet, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hemiksem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Hemiksem

In de loop der jaren hebben wij een goede naam en reputatie opgebouwd en staan wij voor vlekkeloos vakwerk rondom Hemiksem en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kan u uw specifieke wensen grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een grote protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Hemiksem? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu