ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Heist-op-den-berg

keukenleverancier Heist-op-den-berg

Ilwa, uw keukenleverancier bij Heist-op-den-berg

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Heist-op-den-berg? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de aparte wensen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Heist-op-den-berg.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Heist-op-den-berg

Door de jaren heen hebben wij een sterke reputatie verdiend en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk rondom Heist-op-den-berg en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kunt u uw specifieke noden grondig doorspreken met de interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Heist-op-den-berg? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu