ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Grobbendonk

keukenbouwer Grobbendonk

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Grobbendonk

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Grobbendonk? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de sector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor de specifieke wensen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Grobbendonk.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Grobbendonk

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en imago verworven en staan wij voor vlekkeloos vakwerk in de ruime omgeving van Grobbendonk en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte termijn van levering. Daarenboven kan u uw wensen uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Grobbendonk? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu