ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Geel

Landelijke keuken Geel

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Geel

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Geel? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de individuele wensen van de klanten als zij hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends op de voet, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Geel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Geel

De laatste jaren hebben wij een goede naam en imago opgebouwd en staan wij voor uitstekend vakwerk in de omstreek van Geel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte levertijd. Daarenboven kunt u uw specifieke wensen grondig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Geel? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu