ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Ekeren

Landelijke keuken Ekeren

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Ekeren

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Ekeren? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de individuele eisen van de klanten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ekeren.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Ekeren

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam verworven en staan wij voor oerdegelijk vakmanschap in de omgeving van Ekeren en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Voorts kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Ekeren? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu