ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Edegem

keukenbouwer Edegem

Ilwa, uw keukenleverancier bij Edegem

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Edegem? Wij designen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor de specifieke wensen van de klanten als ze hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Edegem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Edegem

De laatste jaren hebben wij een stevige naam verworven en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de buurt van Edegem en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw noden grondig doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Edegem? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu