ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Deurne

Landelijke keuken Deurne

Ilwa, uw keukenleverancier bij Deurne

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Deurne? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Deurne.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Deurne

De laatste jaren hebben wij een goede reputatie verworven en staan wij voor prima vakwerk in de buurt van Deurne en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Voorts kan u uw specifieke verlangens grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Deurne? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu