ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Dessel

keukenbouwer Dessel

Ilwa, uw keukenleverancier bij Dessel

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Dessel? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de klanten als ze hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Dessel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Dessel

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en imago verdiend en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk in de omgeving van Dessel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Daarenboven kan u uw verlangens uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Dessel? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu