ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Brasschaat

Landelijke keuken Brasschaat

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Brasschaat

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Brasschaat? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de klanten als ze hun landelijke keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Brasschaat.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Brasschaat

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam en reputatie opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de contreien van Brasschaat en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kunt u uw specifieke wensen grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Brasschaat? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu