ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Bouwel

Landelijke keukens Bouwel

Ilwa, uw keukenleverancier bij Bouwel

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Bouwel? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten als zij hun landelijke keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bouwel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Bouwel

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en imago verworven en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de omgeving van Bouwel en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte termijn van levering. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Bouwel? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu