ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Borsbeek

Landelijke keukens Borsbeek

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Borsbeek

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Borsbeek? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends op de voet, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Borsbeek.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Borsbeek

In de loop der jaren hebben wij een goede naam opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de contreien van Borsbeek en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Voorts kunt u uw specifieke noden uitgebreid doorspreken met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Borsbeek? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu