ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Bornem

Landelijke keuken Bornem

Ilwa, uw keukenleverancier bij Bornem

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Bornem? Wij designen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de aparte vragen van de klanten als ze hun landelijke keuken aankopen. Voorts volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bornem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Bornem

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor prima vakwerk in de contreien van Bornem en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Bornem? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu