ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Borgerhout

keukenbouwer Borgerhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Borgerhout

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Borgerhout? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Borgerhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Borgerhout

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam gekregen en staan wij voor prima vakwerk in de omgeving van Borgerhout en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij ons is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Daarenboven kunt u uw noden uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Borgerhout? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu