ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Boom

Landelijke keuken Boom

Ilwa, uw keukenleverancier bij Boom

Op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Boom? Wij designen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Ook volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Boom.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Boom

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap in de omstreek van Boom en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij ons is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Bovendien kan u uw noden uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een grote protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Boom? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu