ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Bonheiden

Landelijke keukens Bonheiden

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Bonheiden

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Bonheiden? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor de individuele eisen van de klanten als zij hun landelijke keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bonheiden.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Bonheiden

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago gekregen en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap rondom Bonheiden en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke noden grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Bonheiden? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu