ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Berlaar

keukenbouwer Berlaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Berlaar

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Berlaar? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte verlangens van de klanten wanneer ze hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Berlaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Berlaar

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en imago verdiend en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de omgeving van Berlaar en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Voorts kan u uw wensen uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Berlaar? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu