ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Baarle-Hertog

Landelijke keukens Baarle-Hertog

Ilwa, uw keukenleverancier bij Baarle-Hertog

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Baarle-Hertog? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Baarle-Hertog.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Baarle-Hertog

In de loop der jaren hebben wij een goede naam verworven en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk rondom Baarle-Hertog en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kunt u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een grote bescherming tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke landelijke keukens bij Baarle-Hertog? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu