ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Arendonk

Landelijke keukens Arendonk

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Arendonk

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Arendonk? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de specifieke eisen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Arendonk.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Arendonk

De laatste jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk in de omstreek van Arendonk en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kunt u uw verlangens uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een goede bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Arendonk? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu