ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Antwerpen

Landelijke keukens Antwerpen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Antwerpen

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Antwerpen? Wij designen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de klanten wanneer zij hun landelijke keuken aankopen. Eveneens volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en trends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Antwerpen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Antwerpen

Door de jaren heen hebben wij een stevige naam en imago gekregen en staan wij voor prima vakwerk bij Antwerpen en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte levertijd. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig bespreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een goede protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van perfecte landelijke keukens bij Antwerpen? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu