ilwa keukens
Lees meer

Keukens Zwijndrecht

Keuken Zwijndrecht

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een verdeler van keukens bij Zwijndrecht? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor de aparte eisen van de cliënten als zij hun keuken aankopen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends van dichtbij op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Zwijndrecht.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Zwijndrecht

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam verworven en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de contreien van Zwijndrecht en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Zwijndrecht? Ilwa maakt hoogwaardige keukens met vijftien jaar garantie.

Menu