ilwa keukens
Lees meer

Keukens Wommelgem

keukenbouwer Wommelgem

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Wommelgem

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Wommelgem? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte eisen van de klanten wanneer ze hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Wommelgem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Wommelgem

In de loop der jaren hebben wij een goede naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor prima vakwerk rondom Wommelgem en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen firma geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kan u uw specifieke noden uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke keukens bij Wommelgem? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu