ilwa keukens
Lees meer

Keukens Willebroek

Keukens Willebroek

Ilwa, uw keukenleverancier bij Willebroek

Op zoek naar een leverancier van keukens bij Willebroek? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke vragen van de klanten als zij hun keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Willebroek.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Willebroek

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en imago opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakwerk in de omgeving van Willebroek en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kunt u uw wensen uitgebreid kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een grote protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Willebroek? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu