ilwa keukens
Lees meer

Keukens Wijnegem

Keukens Wijnegem

Ilwa, uw keukenleverancier bij Wijnegem

Zoekt u een verdeler van keukens bij Wijnegem? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele verlangens van de cliënten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Wijnegem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Wijnegem

De laatste jaren hebben wij een goede naam en imago gekregen en staan wij voor hoogstaand vakmanschap in de buurt van Wijnegem en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kan u uw specifieke wensen uitgebreid doorspreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze keukens gemaakt met een garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte keukens bij Wijnegem? Ilwa maakt oerdegelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu