ilwa keukens
Lees meer

Keukens Westerlo

keukenleverancier Westerlo

Ilwa, uw keukenleverancier bij Westerlo

Bent u op zoek naar een leverancier van keukens bij Westerlo? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor de individuele wensen van de klanten als ze hun keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Westerlo.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Westerlo

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam gekregen en staan wij garant voor prima vakmanschap in de omstreek van Westerlo en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw noden uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische keukens.

Keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte keukens bij Westerlo? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu