ilwa keukens
Lees meer

Keukens Vosselaar

keukenleverancier Vosselaar

Ilwa, uw keukenleverancier bij Vosselaar

Op zoek naar een verdeler van keukens bij Vosselaar? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de cliënten als ze hun keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends zeer goed op, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Vosselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Vosselaar

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam verdiend en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap in de omstreek van Vosselaar en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Voorts kunt u uw noden grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze keukens afgeleverd met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een goede bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Vosselaar? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu